Esports Penedès

Divendres, 22 de Febrer de 2019
Dimecres, 14 Agost 2013 11:32

La Copa d’Estiu encetarà la pretemporada del futbol comarcal

El consistori i el Castellví organitzen la cinquena edició del torneig El consistori i el Castellví organitzen la cinquena edició del torneig El consistori i el Castellví organitzen la cinquena edició del torneig

Ahir es va celebrar la presentació de l’edició 2013 de la Copa d’Estiu, l’escenari el camp de futbol de La Múnia. El torneig s’encetarà a començaments de setembre i les finals s’han programat pel diumenge dia 15. A hores d’ara, els equips confirmats són l’Avinyonet, el Can Cartró, el Creixell, l’Espirall B, el CE Font-rubí, l’Hortonenc, l’Hostalets de Pierola, la Joventut Rietana, Les Cabanyes, la Martinenca, els Monjos, Newell’s, el Ràpit Català i el Torrellenc.

El Castellví és l’organitzador del torneig

Aleix Bartra, un home que després de penjar les botes de l’eix defensiu del Castellví de la Marca va saltar a la banqueta, parlava de la duresa i satisfacció dels equips modestos de participar d’un torneig de pretemporada que també te la seva pinzellada competitiva. Ramon Ferrer, president del club, va fer incís en l’ambient que aporta al futbol comarcal abans de començar la lliga. Per últim el regidor d’esports del municipi, Ricard Ferrando, va remarcar que aquest esdeveniment serveix per promocionar el municipi.

Ja en porten cinc

La Copa d’Estiu complirà aquesta temporada la cinquena edició. Nascuda l’any 2009 de la mà del CF Castellví de la Marca i l’Associació per la Promoció de l’Esport amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellví, el torneig s’ha convertit en un clàssic de la pretemporada dels equips de Quarta Catalana amb participació d’equips de l’Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf, Baix Llobregat i també del Tarragonès.

En les 4 primeres edicions, mai s’ha repetit campió

El 2009 la va guanyar el Torrellenc i la participació va ser de 16 equips; el 2010 l’equip campió va ser el Begues B, participant-hi 17 equips; el 2011 dels 20 equips, Les Cabanyes va fer-se amb el títol; i l’any passat es va batre la participació amb 24 equips tenint com a campió al Sant Esteve Sesrovires Atlètic.

Escriure un comentari

Últimes notícies